Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday, 18 October 2008

Time Room 1
10:00 ‎Открытие и регистрация‎ (30 min)
10:30 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎Best of Perl events‎ (20 min, Русский)
10:50 Aliaksandr Zahatski (‎zag‎) - ‎Работа с коллекциями данных‎ (20 min, Русский) 2
11:10 Yury Pats (‎false‎) - ‎Moose‎ (20 min, Русский) 2
11:30 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎November — вики-движок на Perl 6‎ (30 min, Русский)
12:00 ‎Перерыв‎ (30 min)
12:30 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎Perl 6 Highlights‎‎ (40 min, English)
13:10 Aliaksandr Zahatski (‎zag‎) - ‎Укрощение XML с помощью XML::Handler::ExtOn‎ (20 min, Русский)
13:30 Jonathan Worthington (‎jnthn‎) - ‎‎Rakudo: Implementing Perl 6, in Perl 6, on Parrot‎‎ (40 min, English)
14:10 ‎Блиц-доклады‎ (30 min)
14:40