Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday, 17 October 2009

Time Room 1
11:00 Alex Kapranoff (‎kappa‎) - ‎planetperl.ru‎ (20 min, ) 5
11:20
11:30 Andrew Shitov (‎ash‎) - ‎Создание компилятора Perl 6‎ (20 min, ) 5
11:50
12:00 Naim Shafiyev (‎shafiev‎) - ‎Padre - Free PERL IDE‎ (20 min, ) 5
12:20
12:30 Yury Pats (‎false‎) - ‎Perl-AppEngine‎ (20 min, ) 6
12:50
13:00 ‎Обед‎ (30 min)
13:30
14:00 Alex Kapranoff (‎kappa‎) - ‎9 способов обработать HTTP-запрос‎ (20 min, ) 5
14:20
14:30 Aliaksandr Zahatski (‎zag‎) - ‎Perl6::Pod: Создание расширений для нового диалекта Pod‎ (40 min, ) 5
15:10
15:20 Andrey Kostenko - ‎DBIx::Class - базы данных в стиле Perl‎ (20 min, ) 5
15:40
15:50 Anatoly Sharifulin (‎sharifulin‎) - ‎Mojo. Веб в коробке!‎ (20 min, ) 3
16:10
16:20 Andrei Pratasavitski (‎AS_Pushkin‎) - ‎Booking.com & Perl - Success story‎ (20 min, ) 5
16:40
17:00 ‎Сессия блиц-докладов‎ (30 min)
17:30